Audi Culinaire Masterclass in “la cuisine” van de Patron.

** Wegens het coronavirus zijn de Audi Culinaire Masterclasses tot nader order uitgesteld.**

Wat heeft een automerk te maken met koken op hoog niveau? Pas als de juiste ingrediënten samenkomen, krijgt u een hoogwaardig eindproduct. Het continu streven naar het perfectioneren van het reeds perfecte. Dat is wat Audi en de chefs van Les Patrons Cuisiniers gemeen hebben.

Om u als Audi rijder te laten genieten van deze samenwerking, hebben Audi en Les Patrons Cuisiniers de Culinaire Masterclass van Audi in het leven geroepen. Tijdens de masterclass, die volledig in het teken staat van kwaliteit en genieten, toont de Patron Cuisinier de kneepjes van het vak in zijn eigen “cuisine”. Uw assistentie daarbij is welkom. Het bereide diner wordt daarna ”beoordeeld” in een sfeervolle ambiance. Daarbij wordt een passend wijnarrangement geschonken.

Het programma
18.00 uur: ontvangst
Aansluitend: aanvang masterclass
20.30 uur: uitgebreid diner inclusief wijnarrangement
22.00 uur: koffie/thee met friandises
22.30 uur: afsluiting

Woensdag 6 mei 2020 – Edwin Vinke ** (GEANNULEERD)
Restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat
Maximaal aantal deelnemers: 16

Donderdag 7 mei 2020 – Edwin Vinke ** (GEANNULEERD)
Restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat
Maximaal aantal deelnemers: 16

De kosten voor deelname bedragen € 145,- per persoon. Inbegrepen zijn een fles wijn die u na afloop meekrijgt en een Audi kookschort.

Heeft u vragen over een Audi Culinaire Masterclass, neemt u dan contact op met ARS Retail Service op telefoonnummer 033 433 52 36 of per e-mail aan info@arsretailservice.nl.

Disclaimer | Privacy | Copyright | © 2020. Audi AG All rights reserved